Kostnadsfri registrering

Kostnadsfri registrering för tidningar, magasin, medieföretag och generalagenter!


Fyll i samtliga fält och klicka sedan på "Registrera Uppgifter".

Du väljer själv användarnamn och lösenord. Uppgifterna går dock alltid att uppdatera genom att klicka på kugghjulet högst upp till höger på sidan när du är inloggad.

Användarnamn


Lösenord


Upprepa lösenordet


Företag/Tidning


Namn


Adress


Postnummer


Ort


Land


Tel


Fax


Mobil


E-postadress


Upprepa e-postadressen


Jag har tagit del av informationen om upphovsrätten.
För fullständig registrering måste denna bockas för.

Registrera uppgifter
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf