Kostnadsfri registrering

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!


Här kan du enkelt registrera dig som användare och det är naturligtvis helt kostnadsfritt. Som bilnyhetsbyrå vänder vi oss till alla tidningar, magasin, medieföretag samt generalagenter. Privatpersoner kan tyvärr inte registrera sig som användare.

Fyll i samtliga fält nedan och klicka sedan på "registrera uppgifter". Du väljer själv användarnamn och lösenord, uppgifterna går dock alltid att uppdatera genom att klicka på kugghjulet högst upp till höger på sidan när du är inloggad.

Dina registrerade uppgifter förvaras tryggt i vårt kundsystem och hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR.

Du som redan har inloggningsuppgifter klickar på logga in uppe till höger på sidan.
Har du några problem eller frågor? Välkommen att kontakta oss!

Användarnamn:

Lösenord :

Upprepa lösenord:

Företag/Tidning:

Namn:

Adress:

Postnummer:

Ort:

Land:

Telefon:

Mobiltelefon:

E-postadress:

Upprepa e-postadress:

Jag har tagit del av informationen om upphovsrätten och godkänner att mina uppgifter hanteras i enlighet med data- skyddsförordningen GDPR.

Kryssrutan måste vara markerad för godkänd registrering.
Registrera uppgifter

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf