Reportage
Nissan Qashqai e-POWER

Favorit i ny rustning

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2024-06-24 | Antal tecken: 3577 | Antal bilder: 6

(Faro - Portugal)

Nissan påstår sig ha varit först med att lansera begreppet ”crossover”. Modellen som drog lansen för den nya beteckningen fick namnet Qashqai och blev en dundersuccé vid lanseringen 2007. Sedan dess har över fyra miljoner exemplar sålts och nu är det dags för en ansiktslyft modell att göra entré vars front sägs ha inspirerats av antika japanska rustningar. Nyfikna på hur reste vi till portugisiska Faro för en rejäl provkörning.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf