Reportage
Peugeot E-3008

En skjuts i karriären

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2024-04-22 | Antal tecken: 3545 | Antal bilder: 6

(Cannes - Frankrike)

Det är vår i Cannes och den palmkantade strandpromenaden skiner ikapp med Medelhavets blågröna vatten. Förberedelserna inför den stundade filmfestivalen pågår för fullt och på röda mattan utanför pampiga Palais de Festival är det många som fått skjuts i karriären. Vi är dock här för att provköra nya Peugeot E-3008 och frågan är om familjebilen klättrar i karriären på bergsvägarna ovanför den franska Rivieran?


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf