Reportage
Volvo EX30

Laddad för vintern?

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2024-04-01 | Antal tecken: 3672 | Antal bilder: 6

(Björnträsk - Boden)

Man ska inte väcka den björn som sover och därför susar vi fram under största möjliga tystnad i vår elektriska Volvo EX30. Vi befinner oss i Björnträsk som i sin tur ligger strax bredvid Björnberget och vem som är skogens konung här hörs på namnet. Vi är dock inte i Norrbotten för att gå på safari utan för att ta reda på om den nya elbilen är laddad för vinterns prövningar. Frågan är om snörök och blankis gör bilen en björntjänst eller vältjänst?


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf