Reportage
Påstående 2

Sant eller falskt om bilen

Av: Jenny Nilsson och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2024-03-25 | Antal tecken: 6228 | Antal bilder: 10

Bilvärlden är full av myter, skrönor och vandringssägner. Å andra sidan finns det även sanningar som du garanterat dömt ut som falska. Har hästkrafter något med pållen att göra och finns det en kryptisk symbol strax intill bränslemätaren? Är bilen säkraste platsen när åskan går och havererar verkligen motorn om man häller socker i tanken? Frågorna är många när vi återigen avslöjar vad som är sant eller falskt om bilen. Mycket nöje!


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf