Reportage
Lexus LM

Privatjet på fyra hjul

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2024-02-12 | Antal tecken: 3807 | Antal bilder: 6

(Kraków - Polen)

När vi kliver ut från hotellfoajén står en svart Lexus LM och väntar på oss. Skjutdörren glider upp och avslöjar två välskräddade loungefåtöljer. Vi tar plats, aktiverar massagen och vips åker skiljeväggen mellan oss och chauffören upp. Samtidigt stängs ljuset ute med elektriska rullgardiner och en stor 48-tummare visar en film om dagens mål – slottet Pieskowa Skala. Snart är dock ordningen återställd och vi går från att provåka till att provköra.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf