Reportage
Chevrolet Camaro

10 ikoniska bilar som tackar för sig

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2024-02-05 | Antal tecken: 6058 | Antal bilder: 10

Allting har en början och allting har ett slut. Detta gäller även för våra bilar och i år är det ovanligt många bensindrivna storsäljare som säger tack och farväl. Vägen framåt är glasklar - allt ska elektrifieras och därmed kommer många anrika modellnamn att dö ut. Vissa för evigt, andra för att möjligtvis återuppstå som elbilar. Visst är det en bilepok som nu sakteligen rullar i graven. Men var sak har sin tid och detta oavsett vi gillar det eller inte. Här är 10 ikoniska bilar som tackar för sig. 


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf