Reportage
Översiktsbild

Sveriges 10 billigaste nybilsköp

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2024-01-22 | Antal tecken: 6909 | Antal bilder: 11

Vi har under det senaste decenniet presenterat Sveriges 10 billigaste nybilsköp och trenden är tydlig - priserna rusar uppåt. När det begav sig började listan från 79 900 kronor och slutade på 109 900. På tio år har priserna mer än fördubblats och årets billigaste nybilsköp kostar rekord-höga 169 900 kronor. Innan du läst färdigt har vi passerat 233 900 och det lär inte sluta här. Många av dagens bensindrivna småbilar sjunger på sista versen och när dessa ska ersättas med elektricitet så dras även sladden ur för våra rullande prispressare.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf