Reportage
Alfa Romeo 33 Stradale

10 heta bilnyheter 2024

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2024-01-08 | Antal tecken: 6220 | Antal bilder: 10

Nytt år, nya möjligheter och nya bilar. Nu ligger tolv händelserika månader framför oss och fordonsindustrin har minsann inte legat på latsidan. Nyheterna duggar tätt och vi kan som vanligt inte hålla oss från att plocka russinen ur kakan. Vi inleder alla i frestelse med en superexklusiv Alfa Romeo och avrundar så småningom med en helt ny familjebuss från Volvo. Varsågoda, här är 10 heta bilnyheter för alla smaker – även om du inte gillar russin.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf