Reportage
Bli en ängel i trafiken

Kör försiktigt i jultrafiken

Av: Jenny Nilsson / ©
Datum: 2023-12-18 | Antal tecken: 4026 | Antal bilder: 6

Sverige sträcker sig hela vägen från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr. Tar du bilen är det en tripp på drygt tvåhundra mil och därmed förstår alla varför vi upplever så stora trafikskillnader under vinterhalvåret. Vädrets makter är inte att leka med och besvärliga körförhållanden ökar kraftigt risken för olyckor. Vanliga rutinresor kan plötsligt utvecklas till farliga strapatser och här är några goda råd att ha med dig i såväl den svenska som den europeiska jultrafiken.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf