Reportage
Zeekr X

När släkten är värst

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2023-12-11 | Antal tecken: 3623 | Antal bilder: 6

(Arlanda - Stockholm)

Snart är det jul igen och hela stora släkten ska träffas. Hos familjen Geely innebär det att nya Zeekr X ska dela hjulbord med Smart #1, Polestar 4 och inte minst Volvo EX30. Hela gänget bygger på samma plattform men varje familjemedlem har fått ta fram sin alldeles egna bilmodell utan vare sig insyn eller samarbete. Det innebär i sin tur att den interna konkurrensen är stenhård och vi har provkört nya Zeekr X.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf