Reportage
GAC Gove

10 bilar som är redo att pröva sina vingar

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2023-10-02 | Antal tecken: 6786 | Antal bilder: 10

Drömmen om flygande bilar har funnits i alla tider men att göra verklighet av fantasin har varit lättare sagt än gjort. Ett antal entreprenörer har kraschlandat och själva definitionen misstolkats efter vägen. Otaliga experimentella farkoster kan nämligen lyfta men avsaknaden av hjul gör att dom inte kan taxa en meter på land. En riktig flygande bil måste naturligtvis kunna brukas såväl på vägen som i luften och vi har spanat in 10 projekt som är redo att lyfta bilen till nya höjder.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf