Reportage
C-I Perstad

Tjänster och gentjänster

Av: Carl-Ingemar Perstad / ©
Datum: 2023-09-25 | Antal tecken: 3410 | Antal bilder: 6

(Cape Coral - USA)

Inte en själ köade utanför någon återförsäljare när Ford öppnade upp orderboken till Mustang Mach-e i USA. Ändå blev första årsproduktionen slutsåld på bara några timmar. Kunderna satt nämligen klistrade framför datorn och gjorde upp köpet direkt med tillverkaren. Men nu sätter amerikanska politiker stopp för det hela och först ut med ett förbud är Florida. Men det luktar korruption kring upplägget.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf