Reportage
Nissan Patrol

Fordonen som förtjänar tapperhetsmedalj

Av: Av Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2023-08-07 | Antal tecken: 6086 | Antal bilder: 10

Krig, svält, naturkatastrofer och epidemier. Visst händer det mycket elände i världen just nu men även historiskt har kriserna avlöst varandra. Det är då vi förlitar oss på hjälporganisationer, fredsförhandlare och inte minst nya forskarrön. Men utan modiga och beskyddande färdmedel skulle ingenting vara möjligt. Winston Churchills berömda citat ”aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket” stämmer mitt i prick.  Varsågoda, här är tio fordon som förtjänar tapperhetsmedalj.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf