Reportage
Porsche 718 Boxster Style Edition

10 solskenshistorier

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2023-04-10 | Antal tecken: 6422 | Antal bilder: 10

Cabbar är en märklig företeelse om man fördjupar sig i ämnet. I teorin borde solsäkra länder som Spanien, Frankrike och Italien leda försäljningsligan. Men i praktiken är det precis tvärt om och ju fler regndagar desto fler öppna köp. Sålunda kan man undra vilket europeiskt land som säljer flest cabrioleter? Rätt svar är England och därmed är det inte så konstigt att Mini är först i världen med en taklös elbil. Varsågoda, här är 10 solskenshistorier som omsätter teori till praktik.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf