Reportage
Opel Combo

Var rädd om dina laster

Av: Jenny Nilsson och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2023-03-06 | Antal tecken: 6777 | Antal bilder: 10

Den grekiska filosofen Aristoteles myntade en gång i tiden uttrycket ”summan av våra laster är och förblir konstant”. Kanske är det så i livet – men inte när det är dags att köpa ny skåpbil. Här spelar dina laster en helt avgörande roll för bilvalet och vi har handplockat 10 kompakta storsäljare som alla vill visa vart skåpet ska stå. Tycker du många är lika som bär? Tja, den här klassen kryllar av oheliga allianser och vi bjuds på såväl trillingar som fyrlingar.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf