Reportage
Ford Ranger Raptor

Biten av nya Raptor?

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2023-01-30 | Antal tecken: 3575 | Antal bilder: 6

(Barcelona - Spanien)

Vissa anser att pickuper är förhistoriska monster som borde utrotas medan äventyrare bara älskar flakbilen. Ford häller dessutom bensin på elden genom att döpa sin värsting efter en – dinosaurie. Velociraptor skapade skräck på jorden för 75 miljoner år sedan och nu är det äntligen dags att sätt klorna i nya Ranger Raptor. Vad sägs om en småstöddig amerikanare med fossilmotor som inte räds meteoritnedslag?


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf