Reportage
Översiktsbild

Sveriges 10 billigaste nybilsköp

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2023-01-23 | Antal tecken: 6949 | Antal bilder: 11

Inflationen är rekordhög och priserna stiger – inte minst på våra bilar. Årets billigaste nybilsköp kostar rekordhöga 144 900 kronor och tiondeplatsen snuddar vid 200 000 med en guldtias marginal. Majoriteten av gänget drivs fortfarande med bensinmotorer och som mest bjuds vi på mildhybrid-teknik. Någon renodlad elbil syns inte röken av utan då snackar vi minst dubbla pengarna jämfört med listans jumboplacering. Varsågoda, här är Sveriges 10 billigaste nybilsköp 2023.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf