Reportage
Audi Q4 e-tron

Hjulafton inom familjen

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2022-12-19 | Antal tecken: 3483 | Antal bilder: 6

Audi gör ingen hemlighet av att nya Q4 e-tron är en snofsigt uppklädd Volkswagen ID.4. Syskonen tillverkas sida vid sida i tyska Zwickau som i sin tur ligger ett stenkast ifrån den tjeckiska gränsen där syskonskarans mest ekonomiska medlem byggs under namnet Skoda Enyaq iV. Trots detta bjuder trion på helt olika personligheter och vi har testat kärran med dyrast vanor: nya Audi Q4 e-tron.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf