Reportage
C-I Perstad

Att överleva en orkan

Av: Carl-Ingemar Perstad / ©
Datum: 2022-10-31 | Antal tecken: 3736 | Antal bilder: 6

(Fort Myers - USA)

Den 28 september börjar som en helt vanlig höstdag i Florida men det ingen vet är att århundradets värsta katastrof lurar runt husknuten. Strax utanför Jamaica väcker en liten ”hurricane” meteorologernas intresse. Det är vanligt så här års och inget som oroar luttrade Floridabor. Men bara ett par timmar senare tar livet en dramatisk vändning - orkanen Ian växer rekordsnabbt i styrka och monstret förutspås bli en direktträff mot Fort Myers. Vårt hem sedan drygt tjugo år tillbaka.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf