Reportage
Toyota Corolla Touring Sports

Kejsarens nya maskeradkläder

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2022-10-17 | Antal tecken: 3743 | Antal bilder: 6

(Bryssel - Belgien)

Japan är det enda landet i världen som har kejsardöme och därmed kanske det inte är så konstigt att Toyota Corolla är kejsare i bilvärlden. Den legendariska bilmodellen såg dagens ljus 1966 och har alltsedan dess sålts i över 50 miljoner exemplar. Nu är japanerna inne på den tolfte generationen och vi har som enda svenska bilnyhetsbyrå provkört nästa års stora nyhet. Men låt dig inte luras av kejsarens nya maskeradkläder!


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf