Reportage
Kia Niro EV

Elbil med vind i seglen

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2022-10-03 | Antal tecken: 3462 | Antal bilder: 6

(Frankfurt - Tyskland)

Vet du vilken elbil som sålde bäst i Sverige under första halvåret 2022? Okej, du får en ledtråd längs vägen. Den aktuella sladdisen delar namn med ett företag i telekom-branschen. Kia e-Niro är helt rätt svar och nu lanseras en ny generation som inte vill förväxlas med en sökjätte på nätet. Vi säger hej till nya Kia Niro EV som finslipats med såväl bättre räckvidd som tuffare design. 


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf