Reportage
C-I Perstad

Att (k)lappa en elefant

Av: Carl-Ingemar Perstad / ©
Datum: 2022-09-26 | Antal tecken: 3056 | Antal bilder: 6

(Florida - USA)

Tycker du att våra trafikregler verkar utformade av byråkrater som inte har mycket vetskap om vad som händer ute på vägarna? Då kan jag glädja dig med att det faktiskt inte är mycket bättre i USA. Om du exempelvis råkar äga en elefant och fickparkerar den i Florida så glöm för guds skull inte att betala parkeringsavgiften – annars blir det böter. Heltokigt? Javisst, men det finns en förklaring på gåtan.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf