Reportage
Volkswagen ID.Buzz

10 bilar värda att vänta på

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2022-07-04 | Antal tecken: 6375 | Antal bilder: 10

Sommar, sol och semester – men bilindustrin ligger inte på latsidan. Mängder av heta nyheter väntar bakom kulisserna och går du i bilbytar-tankar gäller det att ha god framförhållning. Tålamod är som bekant en dygd och här är 10 rullande frestelser som verkligen sätter din uthållighets-förmåga på prov. Majoriteten av gänget levereras först om ett år och det kan ju sätta myror i huvudet på vem som helst. Men den som väntar på något gott…


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf