Reportage
Dacia Duster

Lågpriskungen prickar rätt

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2021-12-20 | Antal tecken: 3418 | Antal bilder: 6

”The Price is Right” är ett amerikanskt underhållningsprogram där deltagarna kan vinna storkovan om de lyckas pricka in rätt produktpriser. Någon som lyckats med prissättningen är Dacia och nya Duster skjuter mitt i prick med sitt grundpris på 153 900 kronor. Rumänerna vet att priset är rätt - frågan är bara hur mycket nöje man får för pengarna? På jakt efter svaret har vi greppat ratten.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf