Reportage
Översiktsbild

Sveriges 10 billigaste nybilsköp

Av: Johannes Gardelöf och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2021-03-15 | Antal tecken: 6181 | Antal bilder: 11

Vi har presenterat Sveriges 10 billigaste nybilsköp under snart ett decennium och trenden är tydlig - priserna rusar uppåt. För blott fem år sedan kostade landets billigaste bil 79 900 kronor och sistaplaceringen landade på 110 000. Men tiderna förändras och vi med dem. Årets priser börjar nämligen från 116 900 kronor och sträcker sig ända upp till 167 900. Å andra sidan bjuds vi på mer standardutrustning och bättre säkerhet. Varsågoda, här är Sveriges 10 billigaste nybilsköp 2021.          


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf