Reportage
Toyota Proace City Verso

Dags att ta bussen?

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2020-08-31 | Antal tecken: 3680 | Antal bilder: 6

(Arlanda - Stockholm)

Tycker du att dagens bussar inte håller tidtabellen? Då kanske det är hög tid att införskaffa dig en egen familjebuss som b(j)ussar på ett mer flexibelt körschema. Toyota Proace City Verso fixar gruppresor för sju och byggs sida vid sida med halvsyskonen Citroën Berlingo, Peugeot Rifter samt Opel Combo. Därmed kan vi vinka adjö till försenade avgångar och krångliga biljettköp. Här är bussen som går som tåget.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf