Reportage
Översiktsbild

Gardelöfs Toppar & Floppar

Av: Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2019-12-23 | Antal tecken: 7170 | Antal bilder: 15

Snart kan vi lägga decenniets sista bilår till handlingarna men dessförinnan ska vi göra en snabbtitt i backspegeln. 2019 har onekligen varit ett händelserikt år med både toppar, floppar och allt däremellan. Sveriges svaga krona gjorde exempelvis att våra begagnade bilar flydde utomlands och det gjorde även många elbilar – efter att den första ägaren stoppat hela klimatbonusen i egen ficka. Vår motorjournalist Johannes Gardelöf ser tillbaka på bilåret som gått i en balansakt mellan skämt och allvar.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf