Reportage
Mitsubishi L200 Double Cab

Ingen 40-årskris här inte

Av: Bengt Dieden och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2019-11-25 | Antal tecken: 3570 | Antal bilder: 6

(Malaga - Spanien)

Det är exakt fyrtio år sedan Mitsubishi lanserade sin första pickup och det firas genom att släppa en grundligt uppdaterad L200. Det är en flakbil för dig som uppskattar livets laster och som behöver 152 oömma centimeter bakom förarhytten som kan lasta ett ton. Vi åkte till Spanien för att provköra och ta reda på den stora frågan - om japanen drabbats av någon fyrtioårskris?


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf