Reportage
Mercedes GLC

Lätt val men svåra tillval

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2019-11-04 | Antal tecken: 3477 | Antal bilder: 6

(Frankfurt - Tyskland)

Lider du av beslutsångest? Då gör du klokt i att sluta läsa här. Nya Mercedes GLC är nämligen valmöjligheternas bil och det första beslutet rör karossen: traditionell suv eller sportig coupé. Sedan är det dags att frossa bland nio motorer, tolv färger, femton klädslar och närmare trettio olika paket. Det är en djungel, och på tal om just bushen så erbjuds äntligen ett offroadpaket.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf