Reportage
Tomt vid laddstationen

Vart tog elbilarna vägen?

Av: Carl-Ingemar Perstad / ©
Datum: 2019-10-28 | Antal tecken: 3498 | Antal bilder: 6

(Minneapolis - USA)

Det är inte så värst länge sedan man kunde räkna utbudet av elbilar på ena handen. Nu får man ta till såväl fingrar som tår och det räcker knappt. Så när det är dags att hyra bil på flygplatsen i Minneapolis är valet självklart. Avis, Enterprise och Hertz pushar i jätteannonser för bilar med sladd. Vi vill så klart hänga på eltrenden och prova det senaste - men det blir tvärnit direkt...


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf