Reportage
Toyota Camry

Stor bil med litet mål

Av: Johannes Gardelöf och Willy Priske / ©
Datum: 2019-09-23 | Antal tecken: 3571 | Antal bilder: 6

(Hultsfred - Småland)

För att förstå sig på fenomenet Toyota Camry är det på sin plats med lite undersökande journalistik. Sedan introduktionen för 37 år sedan har det sålts tjugo miljoner Camry i över hundra länder och förra året låg den globala försäljningen på 700 000 bilar. 2004 vinkade dock modellen farväl till Sverige, men nu är det dags för comeback. Vi har provkört och är rätt säkra på att den svenska säljprognosen - spricker.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf