Reportage
Tåg, flyg eller bil?

När logi(sti)ken spårar ur

Av: Carl-Ingemar Perstad / ©
Datum: 2019-07-22 | Antal tecken: 3210 | Antal bilder: 6

(Arlanda - Stockholm)

Bilen har länge stått i skamvrån för sin miljöpåverkan - men nu börjar det hända saker. Hybrider finns snart i varje tillverkares modellutbud och rena elbilar är på stark frammarsch. Nu riktar sig istället kritikernas blickar mot skyn och ”flygskam” är det senaste svenska modeordet som används för att vi ska flyga mindre. Fast mellan Sverige och USA får det ändå bli flyget eftersom det är svårt att hitta något alternativ.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf