Reportage
Mercedes CLA

CLA är ungdomens källa

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2019-06-03 | Antal tecken: 3378 | Antal bilder: 6

(München - Tyskland)

Juan Ponce de León är känd för två saker - upptäckten av Florida 1513 och ett livslångt sökande efter ungdomens källa. Det senare gick han bet på, men däremot lyckades Mercedes bättre exakt 500 år senare med sin CLA. Sedan lanseringen 2013 har ägarna blivit stadigt yngre och nu har även själva bilen genomgått en föryngringskur. Häng med på en sväng i version 2.0 av Mercedes egen ungdomskälla.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf