Reportage
Honda HR-V Sport

Något att hurra för?

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2019-04-22 | Antal tecken: 3243 | Antal bilder: 6

(Lissabon - Portugal)

Det japanska uttrycket banzai betyder ordagrant ”tiotusen år” men det används oftast i betydelsen ”leve kejsaren” eller som ett allmänt hurrarop. Efter att ha provkört HR-V Sport som är Hondas senaste bidrag till det glödheta suvsegmentet så finns det all anledning att utropa banzai. Framför allt ger turbomotorns 182 hästar en extra krydda till körupplevelsen.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf