Reportage
Toyota Corolla TS

Jag måste ringa Corolla

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2019-04-08 | Antal tecken: 3525 | Antal bilder: 6

(Mallorca - Spanien)

Larz Kristerz ringde Carina och det gick som en dans. Nu har Toyota gjort precis samma visa och ringt sin gamla flamma Corolla. ”Snälla kom tillbaka, Auris blev aldrig som dig”. Corolla var naturligtvis svårflörtad efter att ha blivit brädad av en donna som döpts efter det latinska namnet för guld. Det är hela tretton år sedan – men nu är hon tillbaka och dessutom i bättre skick än någonsin. Vi har känt och klämt på nya Toyota Corolla.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf