Reportage
Vår man i USA - Perstad

Volvoupproret i USA

Av: Carl-Ingemar Perstad / ©
Datum: 2019-01-28 | Antal tecken: 3365 | Antal bilder: 6

(Los Angeles - USA)

Volvos återförsäljare i Kalifornien är rejält på krigsstigen och kräver att företagets prenumerationstjänst ska stoppas. Bilhandlarna menar att Care by Volvo bryter mot såväl lagar som avtal, vilket till syvende och sist riskerar göra dem arbetslösa. Säljarna hänger läpp medan kunderna jublar eftersom livet som bilägare förenklas. Man betalar en fast månadsavgift och sedan inkluderas allt.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf