Reportage
C-I Perstad

Från vrak till vrålåk

Av: Carl-Ingemar Perstad / ©
Datum: 2018-12-31 | Antal tecken: 3228 | Antal bilder: 6

(Miami - USA)

Att hyra bil när man besöker USA går inte att undvika eftersom det stora landet i väst är byggt för bilen och det är glest mellan avgångarna om man väljer tåg eller buss. Men att välja fel hyrbil kan stå dig dyrt - här finns allt från lurendrejare som hyr ut rullande vrak till exklusiva bolag där man kan bli delägare i ett exotiskt vrålåk. Fallgroparna är många och här är några goda ord som inte är dyra. Snarare helt gratis.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf