Reportage
Årets Bubbla

Gardelöfs Toppar & Floppar

Av: Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2018-12-24 | Antal tecken: 7826 | Antal bilder: 16

Snart kan vi lägga bilåret 2018 till handlingarna men låt oss dessförinnan göra en snabbtitt i backspegeln. Det har onekligen varit ett händelserikt år med både toppar, floppar och allt däremellan. Elon Musk skickade sin Tesla med enkelbiljett till Mars medan en av bilindustrins främsta superstjärnor skickades till arresten. Fiats personal fick nog av Christian Ronaldo och amerikanarna fick nog när GM-chefen tjänade 300 gånger mer än arbetarna på golvet. Motorjournalisten Johannes Gardelöf ser med glimten i ögat tillbaka på bilåret som gått.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf