Reportage
Volkswagen T-Roc

Fyra, bensin och Roc’n’roll

Av: Johannes Gardelöf och Bengt Dieden / ©
Datum: 2018-09-17 | Antal tecken: 3478 | Antal bilder: 6

(Lissabon - Portugal)

Den portugisiska Atlantkusten bjuder på miltals av gyllene sandstränder och är ett paradis för alla som gillar att rida på vågorna. Även vi är här för att surfa – fast på suvvågen som sköljer över oss och en av de hetaste nyheterna heter Volkswagen T-Roc. Det är en tuffing som sticker ut med sitt utseende och bjuder på ett stänk av äventyr, men under ytan är folkan både praktisk och bekväm.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf