Reportage
Ford Fiesta ST

Fartfest med Fiesta

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2018-08-20 | Antal tecken: 3539 | Antal bilder: 6

(Nice - Frankrike)

Vi provkör nya Ford Fiesta ST längs Route Napoleon strax ovanför den franska Rivieran. Vägen bjuder på skarpa kurvor, förföriska raksträckor, tajta passager, djupa stup och är inget för dig med svaga nerver. Sträckan där den berömda kejsaren marscherade med sin arme år 1815 är en av världens mest underhållande och med 200 hästkrafter i det trecylindriga stallet bjuder Fiesta ST upp till en sällan skådad fartfest.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf