Reportage
Seat Leon Cupra R Limited Edition

Ge järnet med koppar

Av: Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2018-08-13 | Antal tecken: 3376 | Antal bilder: 6

(Barcelona - Spanien)

Barcelona är staden som aldrig sover och på morgonradion berättar meteorologen om dagens förutsättningar: stekande sol från en klarblå himmel. Det innebär i sin tur att lågprofildäcken från Michelin greppar asfalten grymt bra när vi provocerar vår mattgråa lekkamrat som dessutom begåvats med flera kopparfärgade detaljer. Vad sägs om 310 underhållande hästkrafter som levererar mängder av körglädje?


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf