Reportage
Detroit nu och då

Nu serveras sushi i Detroit

Av: Carl-Ingemar Perstad och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2018-08-06 | Antal tecken: 2689 | Antal bilder: 6

(Detroit - USA)

Detroit är bilindustrins vagga och allt började en sommardag 1903. Här skrevs historia när Henry Fords Modell A rullade av bandet och det var här fenorna var som störst och kromet glänste som mest. Motortown stod för mycket av det vi tyckte var häftigt med USA. Men idag har glansen och kromet för länge sedan flagnat. Bilstaden tynar bort – men en maträtt ger nu förnyat hopp om Detroit.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf