Reportage
Smart Fortwo Cabrio Electric

Rosa elbil i rosa staden

Av: Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2018-08-06 | Antal tecken: 3453 | Antal bilder: 6

(Toulouse - Frankrike)

Vad är det för likhet mellan den lilla elbilen Smart Fortwo Cabrio Electric och världens största passagerarflygplan, Airbus A380? Tja, båda tillverkas i Frankrike av delar från olika delar av världen och såväl planet som första generationen av bilen kom ut på marknaden 2007. Där slutar dock alla likheter - A380 är 73 meter lång och har plats för 900 passagerare medan Fortwo är strikt tvåsitsig och mäter 270 centimeter.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf