Reportage
Volkswagen Touareg

Tuff bil i lyxförpackning

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2018-06-18 | Antal tecken: 3577 | Antal bilder: 6

(Salzburg - Österrike)

Mitt under provkörningen av nya Volkswagen Touareg så börjar vi nynna på en av Lill-Babs gamla slagdängor. Det här är nämligen ”en tuff bil i lyxförpackning” och själva plattformen delas, precis som tidigare, med såväl Audi Q7 som Porsche Cayenne. Men den här gången har det även smugit sig in två hermeliner bland katterna – nämligen Bentley Bentayga och Lamborghini Urus. I det här sällskapet blir nya Touareg rena fyndet!


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf