Reportage
Subaru Impreza

Imprezzive Impreza

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2018-05-14 | Antal tecken: 3545 | Antal bilder: 6

(Malmö - Skåne)

Den femte generationen av Subarus långkörare Impreza är helt ny och byggd på märkets senaste bottenplatta ”Subaru Global Plattform”. På den vilar redan suven XV och även om själva biltypen skiljer sig åt så är likheterna under skalet desto fler. Dit hör bland annat drivlinan med japanernas berömda boxermotor och fyrhjulsdrift. Vi har provkört och synat modellen med rallygener närmare i de välsydda sömmarna.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf