Reportage
Audi RS4 Avant

Tillbaka till rötterna

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2018-02-26 | Antal tecken: 3328 | Antal bilder: 6

(Malga - Spanien)

Två år efter lanseringen av nya Audi A4 dundrar den fjärde generationen av RS4 Avant in i bilhallarna med en smäll som heter duga. Tyskarna återvänder till rötterna och har skrotat föregångarens V8. Nu är det återigen en högexplosiv V6:a med biturbo som gäller – precis som när det begav sig 1999. Häng med till Malaga och en provkörning som genomförs med skräckblandad förtjusning.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf