Reportage
Toyota GT86

Som ett barn på julafton

Av: Johannes Gardelöf och Willy Priske / ©
Datum: 2018-01-01 | Antal tecken: 3498 | Antal bilder: 6

(Rovaniemi - Finland)

Norra polcirkeln bjuder på snö upp till midjan och det är inte ovanligt att kvicksilvret kryper ner under 30 minusgrader. Men vad gör man inte för att få träffa världens enda officiella tomte – som dessutom lovat oss något alldeles extra. Utanför den skäggiga farbrorns huvudkontor i Rovaniemi står nämligen en julröd leksak som vi ska få låna. Hur klarar sig Toyota GT86 på platsen där de flesta åker ren och släde?


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf