Reportage
Årets slarver

Gardelöfs Toppar & Floppar

Av: Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2017-12-25 | Antal tecken: 7624 | Antal bilder: 15

Snart kan vi lägga bilåret 2017 till handlingarna, men innan dess måste vi göra en snabbtitt i backspegeln. Det har onekligen varit ett händelserikt år med ömsom vatten, ömsom vin och ömsom bensin. Volvo gjorde en dundertabbe vid lanseringen av nya XC40 och så är regeringen ute och elcyklar. Tesla satte rekordfart på pengarna och påven fick stångas med en ilsken tjur. Vår motorjournalist Johannes Gardelöf ser med glimten i ögat tillbaka på bilåret som gått!


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf