Reportage
Citroën C3 Aircross

Cross & tvärs på Korsika

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2017-12-11 | Antal tecken: 3575 | Antal bilder: 6

(Korsika - Frankrike)

Den 15 augusti 1769 föddes ett litet knubbigt gossebarn i den lilla kuststaden Ajaccio på Korsika. Inget särskilt med det, speciellt då mamma Letizia sammanlagt satte tretton småttingar till världen. Tja, om det inte hade varit för pojkens namn: Napoleon Bonaparte! Resten är så att säga historia. 248 år senare kom ett nytt gäng nyförlösta och färgglada fransoser till ön - alla med namnet Citroën C3 Aircross.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf